راهنمای مطالعه گوشی های هواوی:
- نام های تجاری
- تاریخچه برند هواوی
- معنی هواوی
- هدف هواوی
- کشور سازنده هواوی
- نقاط قوت برند هواوی چیست
- معرفی گوشی های پرفروش هواوی سال ۲۰۱۹ در بازار موبایل ایران
نام های تجاری
نام های تجاری در دنیای فناوری معمولان داستان های بسیار جالبی دارند، ولی چیزی که در همه این ها مشترک است پشتکار این انسانها و سرسختی آنها در هر سنی میباشد. پس پیشنهاد می کنم اگر می خواهید انسان خلاقی باشید و صاحب کسب و کار خودتان شوید، به زندگی نامه افراد سرشناس گریزی بزنید و چگونگی شکل گیری برندهایی مانند هواوی را مطالعه کنید .

تاریخچه هواوی
رن ژنگفی Ren Zhengfei در سال ۱۹۸۷ شرکت هواوی Huawe را با سرمایه اولیه ۳۴۰۰ دلار تاسیس کرد، یک سال پس از تشکیل هواوی، در جایگاه مدیریتی شرکت نشست و در حال حاضر نیز صندلی مدیریت هواوی را در اختیار دارد. او در حال حاضر تنها ۱٫۴۲% از سهام خود را حفظ کرده است که ارزش آن ۴۵ میلیون دلار می باشد. این شرکت در شهر شنژن و در کشور چین پایه گذاری شد.

معنی هواوی:
هواوی که چینی ها آن را به معنای دستاورد ترجمه می کنند،در میان انگلیسی زبان ها پر زرق و برق معنا می شود.

هدف هواوی:
شرکت هواوی با هدف ایجاد شبکه های راه دور و ابزارالات و محصولات لازم در این باره شروع به کار کرد. دستگاه های سویچ در ابتدا در شرکتی در هنگ کنگ توسط هواوی خریداری می شد و بعدها این دستگاهها در خود شرکت و با دستان توانمند مهندسان تولید گردید. این شرکت در آغاز کار بر روی ساخت سوئیچهای تلفن تمرکز داشت اما امروزه بسیار گسترش یافته است و در زمینه ساخت تجهیزات شبکه، مخابرات و ارائه خدمات ارتباطی و مشاوره در این زمینه نیز فعالیت میکند. در سایت رسمی شرکت هواوی به آدرس www.huawei.com میتوانید اطلاعات بیشتری در مورد محصولات تولیدی این شرکت کسب کنید.

کشور سازنده هواوی
هواوی یک برند چند ملیتی است درزمینه تولید گوشی های هوشمند و شبکه های کامپیوتری است. هنوز به عنوان بهترین برند گوشی هوشمند مطرح نشده؛ اما بزرگ ترین تولیدکننده تجهیزات مخابراتی دنیا است. سهم بازار هواوی از بازار گوشی های هوشمند در سه ماهه دوم سال ۲۰۱۸، برای اولین بار از اپل پیشی گرفت و این شرکت چینی توانست در سه ماهه سوم سهم بازار هواوی از بازار گوشی های هوشمند را از آن خود کند.

اما دلیل اصلی شکل گیری huawei چه بود؟
پس از موفقیت های داخلی و خارجی که هواوی طی آن توانست درآمد های برون مرزی خود را به رشد ۹۰ درصدی برساند و به فلسفه شکل گیری خود جامه عمل بپوشاند
بررسی هواوی در آمریکا
هواوی در آمریکا این روزها وضعیت جالب توجهی ندارد. این برند چینی که در حال حاضر دومین برند پرفروش موبایل در بازار جهانی محسوب می شود.
روابط هواوی با سایر قاره ها
گوشی هواوی شرایط خوبی را از نظر فروش و حتی از نظر شرایط ارتباطی با کشورهای این قاره ندارد. مدتی پیش نیز اخباری منتشر شد که نشان می دهد احتمالا روابط این کمپانی با کشورهای این قاره سخت تر از قبل خواهد شد. این روزها هواوی در آمریکا با مشکلاتی جدی رو به رو شده است. در این کشورها سامسونگ و اپل گوشی های پر فروش تری می باشند و طرفداران بیشتری دارند.
نقاط قوت برند هواوی چیست؟
اگر چه هواوی بزرگترین برند تولید گوشی های هوشمند نیست و هنوز راه زیادی را دارد ولی در زمینه تاسیسات شبکه و تجهیزات مخابراتی بسیار پیشرو هست. بسیاری از شرکتهای بزرگ سراسر دنیا از محصولات هواوی برای تجهیزات شبکهی خود استفاده میکنند.
این شرکت با ۸۰% شرکت های مخابراتی کار می کند.
دافون، موتورولا و تیموبایل از جمله شرکتهای بزرگی هستند که با هواوی همکاری میکنند. این شرکت همچنین اسپانسر بسیاری از رویدادها و تیمهای ورزشی مانند آرسنال، پاری سن ژرمن و … است.

دلیل اصلی شکل گیری Huawei
دلیل اصلی شکل گیری Huawei در ابتدا تمرکز بر تولید سویچ های تلفن بود. چرا که دولت چین تلاش های زیادی برای گسترش زیرساخت های ارتباطی به انجام رسانده بود و این عنصر یعنی سویچ های تبادل تلفن؛ هسته اصلی شبکه های مخابراتی را تشکیل می دادند.
محصولات برند هوایی در حوزه دستگاه های هوشمند
معرفی گوشی های پرفروش هواوی سال ۲۰۱۹ در بازار موبایل ایران
گوشی هواوی p30lite
این گوشی جزو گوشی های پرفروش است و در رده سوم جهانی قرار دارد.باتری۳۳۴۰ میلیآمپرساعتی با توان ۱۸ واتی تقریبا نقطه ضعف این گوشی به شمار می رود که البته با وجود پورت USB-C و شارژ سریع می توان خیلی زود توان باتری را بازیابی کرد.
میزان حافظه گوشی هواوی P3o lite
وجود یک رم ۴ گیگابایتی از P30 Lite یک میان رده تقریبا قدرتمند ساخته است که می تواند به راحتی برنامه ها و بازی های مختلف را اجرا کند. اما نقطه قوت پی ۳۰ لایت ، میزان حافظه داخلی گوشی است ؛ استفاده از ۱۲۸ گیگابایت می تواند هر کاربری را از خرید یک حافظه جداگانه یا دیدن پیام های آزاردهنده پر شدن حافظه راحت کند.


گوشی هواوی Honor 8C
این گوشی در رده شش بازار ایران قرار دارد.شاید یکی از مهم ترین نقاط قوت Honor 8C وجود باتری ۴۰۰۰ میلی آمپری باشد؛ با توجه به سخت افزار ها و نرم افزارهای بکار رفته در این مدل، بر اساس ادعاهای خود شرکت آنر می توانید گوشی تان را تا حتی ۲ روز بدون نیاز به شارژ استفاده کنید .Honor 8C که جزو گوشی های میان رده آنر به حساب می آید که با توجه به نوع گارانتی و رنگ محصول، قیمت آن هم می تواند دچار تغییراتی شود.
گوشی هواوی Honor 8S
شرکت آنر یکی از برندهایی است که توانسته با قیمت های مقرون به صرفه و کالای مناسب، سهم خوبی از بازار را ازآن خود کرده و به بخش زیادی از مارکت ایرانی دست یابد.Honor 8S یک گوشی پایین رده از برند آنر است که بر اساس الگوی شرکت های چینی، توانسته در کنار قیمت مناسب، سخت افزار خوبی هم به کاربر ارائه کند از این جهت بسیار به صرفه می باشد.باتری گوشی نیز یک باتری متوسط و خیلی معمولی است؛ Honor 8S به یک باتری ۳۰۲۰ میلی آمپر ساعت مجهز است که البته با توجه به سخت افزار نه چندان قوی که در آن استفاده شده، می تواند نیاز کاربر را به طول کامل برطرف کند و در برخی گزارش ها با مصرف کم، گوشی به مدت دو روز روشن بوده و توانسته امور کاربر را رفع کند.

